Her er en stribe links til sider jeg har haft meget fornøjelse af, der er lidt for enhver smag.Fanfiction:

Som nævnt har jeg lidt en interesse i manga/anime, det er der også en masse andre der har, og nogle af dem har så skrevet lidt fanfiction, dvs. historier med personerne fra en eller flere serier, der så kan være en fortsættelse, en omfortælling af noget af den oprindelige historie, eller måske det hele. Det kan også være en crossover, dvs. man har blandet flere forskellige historier sammen ( ala James Bond og Sherlock Holmes + Anders And eller noget lignende for nu lige at tage et eksempel) Selv om det (oftest) er ren tekst, er mange af historierne ganske gode, så kan du lide originalerne vil det nok være et par minutter værd at besøge en eller flere af disse links.

OBS!: Langt de fleste fanfics er på engelsk, de har en større chance for at blive læst af andre, så kendskab til dette sprog er nok en god ide :-)http://www.animeaddiction.org/ - Ja navnet siger jo nærmest det hele, en stribe gode, lange historier.

http://www.akane.org/heartsofice/  - En virkelig god historie, på trods af at jeg normalt ikke er Akane-fan er den den absolut værd at læse.

http://jimbader.web1000.com/jimbader.html  - Her er virkelig nogle gode, omend lange historier, er man tilhænger af Nabiki/Ranma kombinationen er det et MUST at kigge ind her.

http://www.nabikiandranma.com/main.html  - Og nu vi er ved Nabiki/Ranma, så er dette nok stedet at besøge. ;-)

http://azhrael.anifics.com/ - Tjaa her er der stort set alle de muligheder man kan drømme om.


Skulle man undervejs støde på et par japanske gloser (det sker ret ofte) så kan man prøve om ikke man kan finde en oversættelse på en af følgende sider:

Japanese - English Dictionary Server -- http://linear.mv.com/cgi-bin/j-e/dict 


J-E Dict -- http://www.wot-club.org.uk/jdict/ 


Og ja, de pågældende links til oversættelse er også på engelsk, har ikke fundet en Japansk-Dansk ordbog endnu, men da de fanfics alligevel er på engelsk har jeg sådan set heller ikke haft behov for det.MUD:

ADVARSEL!!! Det er før set at folk der er begyndt at "mudde" (dvs. spille på en MUD) er blevet grebet af det og har glemt, ikke bare at spise og sove, men også at de har et liv udenfor den virtuelle verden. Hvis du ikke er sikker på at du kan styre dit online forbrug vil det derfor være en god ide at springe denne del over!

For dem der stadig hænger ved kan jeg så fortælle at en MUD (Multi User Dungeon) er en slags rollespil der foregår online. Nogle kender måske spil som Ultima Online eller Everquest der er grafiske spil. en almindelig MUD er tekstbaseret og minder mere om den type rollespil som man samles i grupper og spiller med terninger, papir og blyant, bortset fra at terningekast er styret af MUDden og man har en forholdsvis fast verden at bevæge sig rundt i.

Imperial: 

http://imperial.modeemi.cs.tut.fi - En rigtig god MUD, classes, subclasses & ranking, masser af spells & skills. Kan varmt anbefales!
http://www.angelfire.com/games2/mudhunters/imperial.html - Lidt nyttig info om Imperial, bl. a. paths og om ranking.


Andet:

Andre gode steder at besøge kan være http://www.mozilla.org/ , de har en browser, I ved ala Internet Explorer eller Netscape, gratis og velfungerende! (MEGET bedre end IE fra M$ efter min mening). Absolut værd at hente ned!!!Mangler man en opskrift på noget spiseligt er dette et godt sted at kigge ind: 

Mortens Opskrifter -- http://opskrifter.sol.dk/

Back